Vásároljon a legkedvezőbb áron a hivatalos magyarországi forgalmazótól! Házhozszállítás az ország egész területére akár másnapra!

Kérdése van? Hívjon minket! (Munkanapokon 10.00 - 18.00) +36706250240 

Szűrés
Termék státusza

Nokia, Microsoft, Maxcom

A Maxcom egyéb nagyszerű tulajdonságai mellett nagyszerű akkumulátorokat is kínál. Az eredeti akkumulátorok teljesítménye nagyon hasznosnak bizonyul utazás közben, és hosszú készenléti időt és beszélgetési időt biztosít. A valódi akkumulátorok hosszú élettartamúak. A kiváló minőségű akkumulátor véd a túltöltés, a túlmelegedés és a rövidzárlat ellen. Az eredeti Maxcom mobiltelefon-akkumulátorok nem gyakorolnak negatív hatást a mobiltelefon többi alkatrészére.

Az akkumulátor kiválasztásakor ügyelnie kell a mAh-ra. Ez adja meg az akkumulátor által tárolható teljesítmény mértékét és mennyiségét, minél magasabb a mAh, annál több energiát képes tárolni az akkumulátor. Ez hosszabb ideig fogja működtetni a mobiltelefont anélkül, hogy újratöltésre lenne szükség.

Mennyibe kerül egy Maxcom mobil akkumulátor?
A Maxcom mobiltelefonok akkumulátorának ára modellenként eltérő. Ha nagy tételben vásárol Samsung akkumulátorokat, cégünk kínálja a legjobb árakat.


3termék 13
3termék 13